Som svar må der være opstået et evolutionært pres, der begunstigede kvinder med et hævet bryst, som for mændene ville forekomme mere sandsynlige at have ægløsning 19 Det har også været foreslået, at bryster er udviklet for at snyde hanner til at tro at hunnerne. Hannerne ville derfor have valgt hunner med store bryster der fysiologisk lovede at de bedre ville være i stand til at amme deres børn. Det hænger sammen med, at kvindens bryster har udviklet sig til et sekundært kønskarakteristikum. Lyserød sløjfe, symbol brugt til at gøre opmærksom på brystkræft 44 Brystkræft er den hyppigste kræftform for kvinder, og en af de mest almindelige kræftformer overhoved. Både størrelsen og formen af brysterne vil variere i løbet af livet: under graviditeten vil brysterne vokse og blive større mens barnet ammes. Brystvorten svarer til patten hos andre pattedyr. Februar 2007 Breast Size, Appearance, and Changes Over Time Slyper,.H. Brystreduktion (brystformindskende operation) involvere en fjernelse af brystfedt, kirtelvæv og overflødigt hud. Januar 2006 (engelsk) Bouncing breasts spark new bra challenge, University of Portsmouth,. Omkring brystvorten ligger et pigmenteret (mørkt) område, areola ( areola mammae ).

Jysk farum åbningstider gratis dansk erotik

Det udviklede sig senere til den urgermanske ordrod * breustam som blev brug om bryster, men bogstaveligt talt har betydet "hævning". 34 fulgt op med en flytning af brystvorten og areola så de kommer til at sidde mere symmetrisk korrekt på det mindre bryst. 30 31 Efter at SF erklærede sig enig i aktionen 32, blev der i foråret 2008 givet ubegrænset tilladelse til topløs badning i samtlige af Københavns Kommunes svømmehaller. Aborter kan muligvis forøge risikoen for brystkræft 47 om end dette er kontroversielt. Udtrykt i bh -størrelser ligger gennemsnitsbrystet i Europa et sted nærmere B (44 ) end C (28 ) mens 15  har A, 10 D og 3  større. For det første er kvinder med små bryster underrepræsenteret blandt bh-kunderne.

brystet. Kilde mangler Grunden hertil kilde mangler er at opfostringen af menneskebørn (i naturen) er så langvarig og ressourcekrævende en proces, at begge køn må bidrage hvis det skal have en chance for succes. I 1992 vandt de en lille sejr da en appelret i delstaten New York dømte at statens regler om uanstændig blottelse ikke forbød kvinder i at gå med bare bryster. Men da manden således indgik i en mere eller mindre livsvarig binding og med én kvinde, fik valget af partner en meget større relevans end i arter hvor en sådan livsvarig binding ikke sker.


Gevinstopsparing nordea lebbe sex


Nøgentabu redigér redigér wikikode Uddybende artikel: Topløs Topløs kvinde på strand Grundet deres stærke sexsignalværdi som sekundære kønskarakteristika har mange kulturer et tabu mod offentlig visning af bryster. She moves in mysterious ways. (engelsk) Plastic Surgery: Policy Statements Index. Yderlige kan brysterne genere ved arbejde eller under løb. "The influence of breast surgery, breast appearance and pregnancy-induced changes on lactation sufficiency as measured by infant weight gain". Så kvinder med fedtdepoter i brysterne ville være mere succesrige i at tiltrække gode mænd. (engelsk) Åbning af kampagnen "Fokus på brystkræft 2005" Prolog, Kræftens Bekæmpelse Statistik om brystkræft, Kræftens Bekæmpelse,. Kilde mangler Hvorvidt sådan en seksuel selektion stadig er på spil i moderne mennesker og hvor stor dens effekt er, er vanskeligt at fastslå men resultatet af de sidste par hundredtusinde års selektion er særdeles køb af dildo scala bio næstved synlige i dag: Brysterne er mange gange større end den. Sen alder ved første fødsel samt få eller ingen børn øger risikoen, mens ung alder ved første fødsel og flere fødsler beskytter mod brystkræft. Og hanner burde fra et evolutionært perspektiv foretrække unge og frugtbare kvinder da det giver dem den største chance for det maksimale antal afkom.

Danish mature porn hvad er body to body massage

Mælkegangene munder ud i sinus lactifer, en lille reservoir umiddelbart inden hele gangsystemet udmunder i brystvorten ( papilla mammae ) som er midt på brystet. Der er ingen sammenhæng mellem størrelsen, formen eller symmetrien på brysterne og mængden af mælk de producerer, da brysternes størrelse er betinget af fedtvæv og ikke mælkeproducerende kirtelvæv. Afbildninger af bryster i forskellige kulturer og historiske perioder redigér redigér wikikode Venus fra Willendorf,. Menneskets bryster er unikke blandt hunpattedyr, fordi de er synlige gennem hele kvindens liv. På oldnordisk var det blevet til brjost og videre til dagens bryst (jf. Fra stenalderens svulmende guddommelige bryster med en størrelse større end hovedet, til middelalderen og renæssancens skønheder med små bryster på størrelse med citroner og 1920ernes fladbrystede modeideal, tilbage til de svulmende kommercialiserede silikonebryster i slutningen af det. Dette symboliserer at de var blevet tortureret ved at få brysterne skåret.